cazare in predeal queen

Wiki Article



cazare predeal am fost acolo
Am fost un grup de 4 persoane, și a fost a doua oară cand am decis să ne cazăm aici. Apartamentele sunt mari, spatioase, curate. Paturile foarte confortabile, iar la ten minute de mers găsiți cele mai bune restaurante din Predeal.

Всё отлично. Чисто,уютно. Шикарное расположение. Отзывчивые хозяева.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Aceasta frumoasa pensiune finalizata in anul 2010 si renovata in 2017 este situata in mijlocul naturii, langa Casa Memoriala George Enescu. Va invitam sa va bucurati de peisajele care l-au cucerit si pe George Enescu si treatment ...

Situată cazare predeal holiday la 50 m de Dn 1, fileără a se auzi traficul, cu asfalt până la poartă, se bucură de prezența în spatele casei a masivului muntos Baiul și de zgomotul de apă curgătoare, făLower de râul Prahova.

Pensiunea Montien este situata in Predeal pe drumul spre cabana Trei Brazi intr-o zona inconjurata de padure, cu privelisti care iti vor incanta privirea si dotari ultra-moderne ce asigura o sedere de neuitat. Aerul proaspat ...

Situata in Predeal, la o altitudine de 1070m, la numai 10 minute de partia de schi Clabucet, intr-un peisaj feeric dominat de splendoarea muntilor Bucegi, imbinat cu rafinament si confort. Pensiunea Blue va intampina cu:

דירה יפה ומאובזרת מאד, נקיה מאד. חצר מהממת. מתאים למשפחה גדולה

Aici puteti petrece vacante de vis, avand parte de confortul si linistea mult dorita, toate acestea la un cazare predeal mapn pret fara concurenta. Pensiunea Eden are o capacitate totala de cazare de 22 locuri in 12 camere si un apartament, ...

Cu o capacitate de optimum four persoane per căsuță, geamuri mari, spațioasă și cu tot confortul necesar unei vacanțe reușite, căsuțele din copac oferă o priveliște exceptională asupra munților.

Preturi Bune de Iarna, Va asteptam!! Vila Amara este o vila rustica asezata la one km de gara Predeal, va asteptam sa va relaxati intr-un loc linistit si cu o priveliste deosebita a muntilor din zona. Daca sunteti iubitori de drumetii montane gazda va poate indruma pe diferite trasee turistice.

cazare predeal in padure Pentru proprietarii vezi detalii de campinguri turistice din staţiunea Predeal sau împrejurimile acesteia, oferim posibilitatea de a beneficia de publicitate şi pe acest website.

CasablancaPredeal dispune de 3 apartamente si doua garsoniere cu bai foisor in curte cu bucatarie utilata baie si mese pt 16 persoane gratar in curte situata in centrul Predealului

Căsuța din copac dispune de bucătărie utilată, WiFi și o terasă din lemn care te facial area să te simți cu adevărat în inima naturii, printre copaci. cazare in predeal cu tichete de vacanta Animalele de companie sunt permise.

Report this wiki page